Ben jij die enthousiaste Dierenarts die het leuk vindt om jouw patiënten en eigenaren op een eerlijk en kwalitatief goede manier te helpen? Lees dan snel verder! 

Even voorstellen! Vets Place is een eerstelijns dierenartskliniek, die je tegenkomt in de winkels van Pets Place. Er zijn nu al Vets Place klinieken in Arnhem, Rotterdam, Tilburg, Heerlen, Horst/ Venlo en Oosterhout. Voor onze kliniek in Tilburg zijn wij op zoek naar een Dierenarts Gezelschapsdieren voor 13-40 (uren en dagen in overleg) uur per week. 

Als Vets Place Dierenarts run je de praktijk en ben je aansturend voor de paraveterinair. Vets Place is een kleinschalige kliniek met korte lijnen, wij hechten dan ook veel waarde aan overleg met collega's.. Hou je van je zelfstandig werken, maar vind je het ook prettig ruggespraak te kunnen houden met collega's, dan is dit de perfecte werkplek voor jou.

Dit ben jij:

  • Een enthousiaste Dierenarts, die er naar uitkijkt om samen met de Paraveterinair de praktijk in tot een succes te maken;
  • Je vindt het leuk om mee te denken over verbetering en verdieping van de diergeneeskunde binnen Vets Place;
  • Je houdt van interactie met eigenaren en collega’s, ben communicatief vaardig en servicegericht.

Wat Vets Place jou biedt:

  • Bij Vets Place krijg je de kans om zelfstandig een kliniek te runnen. 
  • Je krijgt veel mogelijkheden om je vakkennis up to date te houden, en er zijn veel kansen om door te groeien;
  • Aangezien Vets Place gevestigd is in de Pets Place dierenwinkels, maak je deel uit van een groter geheel. Met alle dynamiek en kansen die daarbij horen;
  • Als Dierenarts bij Vets Place kan jij actief meedenken over de optimalisatie van de processen in onze klinieken; 
  • Salaris conform de cao Veterinaire Sector.

Sollicitatie procedure:

Ben je enthousiast geworden na het lezen van de vacature. Solliciteren dan direct via de button 'solliciteren'! Vragen over de vacature? Neem dan contact op neem dan contact op met Marieke van Aalst (Veterinair Manager) door te bellen naar + 31 6 11 84 71 77.

Liever werken bij een andere Vets Place kliniek? Neem dan ook gerust contact met ons op: we openen Vets Place klinieken in het hele land.

Provincie