EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Vacatures (Assistent) Bedrijfsleider

 

Terug naar het overzicht? Klik hier.

Hoe ziet de dag van een leidinggevende bij Pets Place Boerenbond eruit?

 

De nieuwe winkelfolder gaat morgen in, jij controleert nog even of alle puntjes op de i staan bij je team. Hebben ze nog iets nodig of kunnen ze van start? Je krijgt ondertussen een telefoontje vanuit de andere winkel in de buurt, er is een medewerker ziek. Jullie lossen de personeelsplanning samen op. Verder gaat de dag probleemloos van start. Jij hebt nu de gelegenheid om de personeelsbezetting van de komende periode eens onder de loep te nemen, waar zitten nog kansen op het gebied van de inzet van je personeel? Binnenkort start er een nieuwe medewerker in je winkel. Je hebt besloten dat jij de buddy van deze medewerker gaat zijn en bereidt het opleidingsprogramma voor waardoor je je nieuwe teamlid naar het gewenste niveau krijgt.

Ook neem je de KPI’s van je winkel door, zoals omzettargets en de budgetten. Wat voor ideeën heb jij om de winkeldoelstellingen te realiseren?

Inmiddels is de vracht gebracht en help jij je collega om deze te verwerken en tussendoor help je de klanten in de winkel. In de middag heb je een afspraak met één van je teamleden om een lokale actie op te zetten. Je gaat samen brainstormen hoe dit aan te pakken. Jullie doen er alles aan om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Aan het einde van dag zorg je dat de winkeladministratie op orde is. Morgen is er weer een nieuwe dag.

Enthousiast geworden over de functie? Lees dan nu verder wat wij jou kunnen bieden en om meer van onze organisatie te weten te komen.