Werken op het hoofdkantoor

 

Vanuit het hoofdkantoor en distributiecentrum in Ede faciliteren we onze Pets Place Boerenbond winkels op het gebied van Formule, Operations Support, Category Management, Marketing, Inkoop, ICT, HR en Finance. Ook onze e-commerce aansturing gebeurt vanuit Ede.

 

 

Online groeien we hard en met onze Nederlandse en Belgische webshops zijn we altijd en overal beschikbaar. Ook online bieden we de beste service en geven we goed advies aan klanten. Het online team zorgt ervoor dat we klanten goed kennen, zodat we ze nóg beter kunnen adviseren. Onze marketingafdeling speelt hierin een belangrijke rol. Inkoop, Category Management en Supply Chain zetten zich in voor het beste assortiment voor de juiste prijs. Ze zorgen voor een vlekkeloze levering aan de winkels en webshops.
 

Medewerkers kunnen altijd rekenen op ondersteuning van het HR & facilitair team. Via ons prestatie- en ontwikkelingsbeleid hebben medewerkers regelmatig gesprekken over groei- en loopbaanmogelijkheden. De IJsvogel campus heeft een breed aanbod trainingen, zodat iedere medewerker zich kan blijven ontwikkelen. De financiële experts van IJsvogel Retail zorgen voor een overzichtelijke administratie en leiden financiën in goede banen. Naast de forecasting en budgettering werken zij ook in business teams samen met MT-leden.

Retail verandert continu en ongelofelijk snel. Het IT-team speelt een cruciale rol in de realisatie van de digitale toepassingen en zoekt voortdurend naar de slimste oplossingen om groeiambities waar te maken.

 PETS PLACE
Webshop
Vind een winkel

 

 

 

   © IJsvogel Retail. Alle rechten voorbehouden