Openstaande vacatures verkoopmedewerkers

BBL'er, verkoopmedewerker of trimmer? In dit overzicht zie je in welke winkels we collega's zoeken.
Klik hier voor de vacatures bij franchise winkels.

Openstaande vacatures Franchise

Terug naar het overzicht? Klik hier.

Hoe ziet de dag van een verkoopmedewerker eruit?

 

 

Nog voor de winkel opengaat begint jouw dag met een ‘Dagstart’. Samen met je collega(s) neem je door wie vandaag voor welke afdeling verantwoordelijk is. Sta je vandaag met een kleine bezetting? Dan ben je allround inzetbaar. Er wordt nog even benadrukt dat iedere klant vandaag begroet wordt met een lach en wordt aangesproken, zodat de klant zich welkom voelt.

Dan is het 09.00 uur, de winkel wordt geopend. Jullie zorgen ervoor dat alles zowel binnen als buiten op de juiste plek staat. In de ochtend ben jij verantwoordelijk voor het helpen van onze klanten aan de kassa.

Rond het middaguur heb je pauze en kun je ondertussen nog even de nieuwsberichten van de organisatie doornemen via de Speakapp. In de middag ben jij verantwoordelijk voor de dierenafdeling. Er komt een klant binnen die zojuist een nieuwe puppy heeft gekocht. Deze klant kan als nieuwe puppy eigenaar wel wat advies van jouw gebruiken! Samen bespreken jullie wat de klant nodig heeft om de puppy een goede start te geven. Daarna ga je door naar de tuinafdeling, ook deze heb jij voor je rekening genomen. Je collega is namelijk buiten om de zojuist geleverde vracht naar binnen te halen. Ziet de winkel er nog goed uit? Geen lege schappen ontstaan ondertussen? Mooi! Dan ben je goed bezig. Zie je wel iets wat bijgevuld moet worden, dan ga je daarmee aan de slag.

Aan het einde van de dag sluiten jullie ook weer gezamenlijk af. De kassa wordt geteld en daarna wens je je collega(s) een fijne avond. Morgen mag je weer een dag, maar dan weer met een andere collega. Hoe leuk is dat?

Enthousiast geworden over de functie? Solliciteer dan op één van de openstaande vacatures.