Werken bij Zoo&Zo

  

Eén team. Eén passie. Eén taak.

Klanten helpen doen we niet door te verkopen, maar door de juiste kennis en informatie met ze te delen! Samen zorgen we ervoor dat onze klanten met de juiste producten naar huis gaan.

Onze missie is om de meest verrassende online en offline dieren- en hengelsportspeciaalzaak van Nederland te zijn! We zeggen wel eens tegen elkaar: “Wij zijn de informatiebron waar je ook producten kan kopen“. Omdat onze passie voor dieren groot is hebben we veel kennis over de producten in onze winkel en webshop. Heb je gehoord over een innovatie op de markt? Dan vind je het binnen de kortste keren in ons assortiment. Wij hebben korte lijnen met leveranciers en kunnen snel reageren wanneer een collega een goed idee heeft om het productassortiment uit te breiden.

Onze passie, het assortiment, en de energieke houding maakt dat ZOO&ZO een echte beleving is. Wij zijn niet zomaar een dierenspeciaalzaak, wij zijn een dagje uit! Hebben klanten geen tijd voor een dagje uit? Dan worden ze alsnog in onze webshop voorzien van uitgebreide informatie. In de winkel daarentegen draait het om beleving en persoonlijk advies. Mensen kunnen zich uren vergapen aan de vele diersoorten en het grote assortiment. Om dit online en offline te kunnen blijven doen hebben we mensen zoals jij nodig!

Vacatures Zoo&Zo